eng
Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Enesetappude ennetamine: Ennetusmeetmed töökohal

1 jaanuar, 2006

27 lehekülge

Töötajate vaimne tervis. Tööstress. Tööviljakus ja kulud. Suitsiid ja amet. Abi otsimine ja rahuldamata vajadus. Töötajate tervisearendus. Muudatused organisatsioonis. Töötajate informeerimine ja koolitamine. Psühhosotsiaalse tervise tagamise süsteem. Kuidas just saab abistada enesetapumõtetega töötajat. Kuidas kolleeg saab aidata suitsidaalset töötajat. Mida tööandjad saavad teha töötajate vaimse tervise heaks. Mida tööandja saab teha, kui töötaja on teinud enesetapu.

Hind 1.60 EUR
ISBN 978-9985-9647-7-4

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut (ERSI) | Õie 39 Tallinn 11615 | ersi@suicidology.ee