eng
Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Enesetappude ennetamine: Infomaterjal pereliikmetele ja sõpradele kuidas toime tulla raskuste ja kriisidega

1 jaanuar, 2006

Merike Sisask
23 lehekülge

Lein ja kaotusvalu. Kriisid. Depressioon. Alkohol ja narkootikumid. Anaboolsed steroidid. Anoreksia ja bulimia. Kiusamine. Kuidas raskustest üle saada? Suitsiidimõtted ja suitsiidikatsed. Kuidas aidata suitsidaalset inimest? Mida suitsidaalne inimene ei vaja? Mida ei tohiks teha suitsidaalse kriisi korral? Kelle poole pöörduda? Mis toimub arsti või psühholoogi juures? Kuidas käituda pärast suitsiidikatset? Abivõimalused ja tähtsad numbrid. Müüt või fakt?
Hind 1.60 EUR

ISBN 978-9985-9647-8-1

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut (ERSI) | Õie 39 Tallinn 11615 | ersi@suicidology.ee