eng
Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Enesetappude ennetamine: Abiks esmatasandi tervishoiutöötajatele

1 jaanuar, 2008

24 lehekülge

Enesetapp – probleemi ulatus. Miks on esmatasandi meditsiinitöötaja roll tähtis? Enesetapp ja psüühikahäired. Sotsiodemograafilised ja keskkonnast tulenevad tegurid. Suitsidaalse inimese meeleseisund. Kuidas enesetapuohtliku inimesega kontakti saada? Enesetapp – müüdid ja faktid. Kuidas suitsiidiriski ära tunda? Kuidas hinnata suitsiidiriski suurust? Kuidas enesetapumõtetega inimest kohelda? Enesetapuohus oleva inimese edasisuunamine. Abi allikad. Mida teha ja mida mitte teha?

Hind 1.60 EUR
ISBN 978-9985-9963-0-0

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut (ERSI) | Õie 39 Tallinn 11615 | ersi@suicidology.ee