eng
Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut

Brüsselis toimub PREDI-NU projekti sümpoosium

20 märts, 2013

Brüsselis toimub 01. aprilil 2014 kõrgetasemeline sümpoosium PREDI-NU projekti egiidi all pealkirjaga: “iFightDepression: e-eneseabi depressiooniga toimetulekuks praeguste ja tulevaste vaimse tervise programmide valguses” (programm pdf kujul on saadaval siin).

Sümpoosiumi ettekandjateks on rahvusvahelised eksperdid vaimse tervise edendamise ja suitsiidide ennetamise alal ning sümpoosiumil osalevad Euroopa Parlamendi ja Euroopa Komisjoni liikmed. Eestist osalevad Euroopa Parlamendi liige Siiri Oviir ning ERSI esindajad Airi Värnik, Peeter Värnik, Merike Sisask ja Lauraliisa Mark.

Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituut (ERSI) | Õie 39 Tallinn 11615 | ersi@suicidology.ee